4 gode grunde

Er din installatør KKO-godkendt?

En køleinstallation er en stor investering, og med mindre man er grundigt inde i det tekniske, kan det være svært at få det fulde overblik over mulighederne på markedet.

Kølebranchens KvalitetssikringsOrdning (KKO) er en frivillig ordning for installatører. Medlemmerne af ordningen gennemgår et særligt uddannelsesprogram og har desuden adgang til et rådgivnings- og dimensioneringsværktøjer til at give dig den bedste løsning til netop dit kølebehov.

Det er derfor en god idé at tjekke, om din køleinstallatør er KKO-godkendt. Faktisk er der hele fire gode grunde - dem kan du læse mere om her på siden. Du kan se, om din lokale installatør er medlem ved at søge i kortet her >>

Fire gode grunde

  • En KKO-godkendt køleinstallatør har gennemgået et særligt uddannelsesforløb med fokus på kvalitetssikring. Det giver dig ekstra sikkerhed og tryghed, når du investerer i en køleinstallation.
  • En KKO-installatør er en del af Danmarks stærkeste professionelle netværk af kølespecialister.
  • En KKO-godkendt køleinstallatør kan give dig råd og vejledning om køleinstallationer på baggrund af solid uddannelse og erfaring.
  • Din installatør har adgang til Danmarks bedste dimensioneringsprogrammer. Det betyder, at installatøren kan give dig den bedste løsning til netop dit kølebehov.