5 gode grunde

Er din installatør medlem af KKO?

Fem gode grunde til at tjekke…

En køleinstallation er en stor investering, og med mindre man er grundigt inde i det tekniske, kan det være svært at få det fulde overblik over mulighederne på markedet.
Kølebranchens KvalitetssikringsOrdning er en frivillig ordning for installatører. Medlemmerne af ordningen gennemgår et særligt uddannelsesprogram og har desuden adgang til et rådgivnings- og dimensioneringsværktøjer til at give dig den bedste løsning til netop dit kølebehov.

Det er derfor en god idé at tjekke, om din køleinstallatør er medlem af Kølebranchens KvalitetssikringsOrdning. Faktisk er der hele fem gode grunde - dem kan du læse mere om her på siden. Du kan se, om din lokale installatør er medlem ved at søge i kortet her >>

Fem gode grunde

  • En køleinstallatør, der er medlem af KKO, har gennemgået et særligt uddannelsesforløb med fokus på kvalitetssikring. Det giver dig ekstra sikkerhed og tryghed, når du investerer i en køleinstallation.
  • En KKO-installatør er en del af Danmarks stærkeste professionelle netværk af kølespecialister.
  • Du får automatisk ekstra garanti på din køleinstallation, hvis installationen er foretaget efter KKO's kravspecifikationer.
  • En køleinstallatør, der er medlem af KKO, kan give dig råd og vejledning om køleinstallationer på baggrund af solid uddannelse og erfaring.
  • Din installatør har adgang til Danmarks bedste dimensioneringsprogrammer, så han kan give dig den bedste løsning til netop dit kølebehov.

Kølebranchens KvalitetssikringsOrdning

Kølebranchens KvalitetssikringsOrdning blev etableret i et samarbejde mellem Autoriserede Kølefirmaers Brancheforening, Teknologisk Institut og Danmark Tekniske Universitet. Ordningen er organiseret som en selvstændig juridisk og økonomisk enhed, der administreres af et udvalg med repræsentanter fra udførende kølefirmaer, rådgivende virksomheder, slutbrugere og elselskaber. Herved tilgodeses såvel installatør- som slutbrugerinteresser. Teknologisk Institut, Miljø- og Energistyrelsen, samt Arbejdstilsynet er observatører i udvalget.