Fordele ved KKO

Fordele ved KKO

KKO-godkendte virksomheder er en del af et professionelt samarbejde mellem erfarne og veluddannede kølevirksomheder, der alle arbejder med installation og servicering af køleinstallationer.

Som KKO-godkendt installatør fremstår du som en kompetent køleinstallatør, der udfører arbejdet i overensstemmelse med ordningens kvalitetskrav.

Du kan anvende KKO’s bomærke i din egen markedsføring og kan dermed vise dine kunder, at du er autoriseret til at installere og servicere køleanlæg, og at dit arbejde lever op til KKO's krav for installationer.

Dine kunder kan finde dig via KKO’s liste over godkendte installatører – det giver tryghed i samarbejdet mellem dig og kunden. Det forudsætter et medlemskab af Dansk Køl & Varme for at blive KKO-godkendt. 

Er du KKO-godkendt?

- ellers får du her fem gode grunde til at blive det

Når dine kunder overvejer at investere i en køleinstallation, er der tale om en meget stor og til tider uoverskuelig investering. Kunden skal derfor kunne stole på, at du som installatør fagligt er så godt klædt på som overhovedet muligt, og at du kan give dem den allerbedste vejledning og det bedste resultat. Hvis du er KKO-godkendt, får du en lang række gode argumenter på hånden - læs mere her på siden.

Fem gode grunde

  • Du får den bedste træning og uddannelse til dig selv og dine medarbejdere - og det betyder sikkerhed og tryghed for dine kunder.
  • Du bliver en del af Danmarks mest professionelle netværk af erfarne og veluddannede professionelle, der alle arbejder med køleanlæg.
  • Du kan bruge KKO's bomærke i din markedsføring og på den måde vise dine kunder, at du er ekspert i køleanlæg.
  • Du bliver eksponeret på KKO’s hjemmeside som KKO-godkendt - lige der, hvor kunderne leder efter deres lokale installatør.
  • Du får adgang til KKO’s kravspecifikationer og beregningsprogrammer, der er blandt de aller-bedste og mest opdaterede på markedet.